TV-sztárok

Bochkor Gábor lett Várkonyi Andrea lelki támasza

Várkonyi Andrea és párja, Bochkor Gábor, egy olyan nehéz hullámvölgyön mennek most át, amit már egyszer együtt átéltek, és nem gondolták, hogy újra bekövetkezik, csakhogy most fordult a kocka.

 

Várkonyi Andreát a Tényektől való távozás nagyon megviselte. Az utolsó adásban könnyekkel küszködve búcsúzott a nézőktől, a megszokott közegtől. Arról ugyan korábban volt már szó, hogy a Mokkában folytathatja Várkonyi Andrea tévés pályafutását, de egyelőre a TV2 még nem jelentette be, hogy valóban ez a terv.

Korábban Bochkor Gáborral is megesett már, hogy hirtelen szeretett munkája nélkül maradt, a rádiós azt mesélte a Best magazinnak, hogy akkor Várkonyi Andrea volt a támasza, most ugyanez van fordítva.

Bochkor Gábor lett Várkonyi Andrea lelki támasza

“Andi tizenöt éve vezette az egyik legnézettebb műsort. Azt gondolom, hogy a sikerben neki is nagy része volt. Ez most valóban nem könnyű időszak, de nem féltem őt, szerencsés természete van, és lelkileg nagyon erős. (…) A mi kapcsolatunk mindig is olyan volt, hogyha valamelyikünknek tanácsra volt szüksége, a másik ott állt mögötte. Most én figyelek rá, én segítem őt, én vagyok a lelki támasz. Szerencsére nem vagyok indulatból cselekvő ember, Andi pedig szereti bennem ezt a higgadtságot. Volt idő, amikor nekem volt szükségem hasonló hátországra. Amikor megszűnt a Bumeráng, a legmagasabb ugrótoronyból egyszer csak ott találtam magam a semmiben. Kikerültem egy tizenéves rutinból, feszült voltam, ingerült” – mesélte Várkonyi Andrea hogylétéről és szoros kapcsolatukról Bochkor Gábor. 

Bochkor Gábor lett Várkonyi Andrea lelki támasza

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top