TV-sztárok

Méhen kívüli terhesség törte ketté Zalatnay Sarolta karrierjét

Kevesen tudják, hogy Zalatnay Sarolta 1980-ban majdnem belehalt méhen kívüli terhességébe. Az operációba hiba csúszott, ami kettétörte az énekesnő karrierjét.

Zalatnay Sarolta a karrierje csúcsán, a nyolcvanas évek elején nyolc évre eltűnt a könnyűzenei piacról. Szomorú apropója volt mindennek: egy méhen kívüli terhesség és egy elrontott műtét állt a háttérben – írja a Blikk

“Mindez még 1980-ban történt, amikor három hónapos turnén voltam Amerikában és Kanadában. Ott kezdett el fájni a hasam…” – emlékezett vissza Zalatnay Sarolta, aki hazatérése után egy budapesti fellépése közben lett rosszul. “Majdnem meghaltam! Rohamkocsival vittek az Üllői úti klinikára, ahol kiderült, méhen kívüli terhességem van, amit azonnal műteni kell. Az operáció sikerült., de a sebész hibázott! Átvágott egy izomrostot, ami miatt négy hónapig nem bírtam kiegyenesedni, és mintha ez nem lenne elég, nem tudtam mélyről venni a levegőt. Ettől az énekhangom is megváltozott” – emlékezett Cini, akinek  ezek után nyolc évig nem jelent meg albuma. 1986-ben jelent meg önéletrajzi könyve, Nem vagyok én apáca címmel, majd a zenei életbe is visszatért.

Méhen kívüli terhesség törte ketté Zalatnay Sarolta karrierjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top