TV-sztárok

Nyárig van próbaidőn Marsi Anikó és családja

Marsi Anikó férje, Palik László és két gyerekük nyárig még nem tér vissza Magyarországra, az elkövetkezendő két hónapban kipróbálják, hogyan bírják a kialakult helyzetet, amiben Marsi Anikó ingázik a családja és a Tények között.

Hétfőn derült ki, hogy Gönczi Gábor mellett Marsi Anikó vezeti majd a Tényeket. Kedden pedig az, hogy a műsorvezetőnő férje, Palik László egyelőre nem tér vissza Magyarországra. Marsi Anikót sokan azzal vádolták, hogy felforgatta a család életét, de ő cáfolja ezt. “Nem forgattam fel a családi életünket! Hoztunk egy közös, családi döntést! Hosszas beszélgetések után, mi négyen, egységesen igennel szavaztunk a megtisztelő felkérésre. Ez egy közös döntés, aminek minden következményét közösen vállaltuk és viseljük” – mondta el a Borsnak adott interjújában.

A nyári szünetig ingázni fog a családja és a munkahelye között, aztán nyáron Palik Lászlóék is hazajönnek, ahogy nyaranta mindig tenni szokta a család. Addig pedig nem is aggódnak azon, hogy hogyan legyen a továbbiakban. “Utána meg majd meglátjuk. Ma egyszerűen nem tudjuk még ennél pontosabban megmondani, hogy melyikünk hogy bírja a távollétet. Úgy döntöttünk, hogy ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor odaérünk” – mondta Marsi Anikó, aki  13 éve a legnagyobb harmóniában, szeretetben és szerelemben él a férjével. “Van két fiunk, akik az életünk értelmét adják! Szóval áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ma, ebben a pillanatban kimondhatom, teljes az életem, hisz’ visszakaptam a hivatásomat is, és nem kellett elvesztenem semmit, mert az előbb említett három férfi sziklaként áll mögöttem” – mondta.

Nyárig van próbaidőn Marsi Anikó és családja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top