TV-sztárok

Áramlopás miatt jelentették fel Kozsót

Volt üzletvezetője jelentette fel Kozsót, aki áramlopással vádolja az énekest. Állítása szerint a mérőóra állása nemhogy nőtt, inkább mindig kevesebb lett – írja a Blikk.

Volt üzletvezetője jelentette fel az országból lelépő Kozsót, áramlopás vádjával. A férfi azt állítja, hogy a mérőóra állása mindig kevesebb lett – írja a Blikk.

“Mivel régen a vendéglátásban dolgozom, Kozso három és fél évvel ezelőtt megkért, hogy segítsek a teaháza vezetésében, amit a nem mindig rózsás körülmények ellenére sikerült felfuttatni. Eközben egyre sokasodtak a gyanús dolgok. Hiába keresetem az adott számú villanyórát, nem volt olyan az üzletben. Többszöri kérdésemre kinyögte Kozso, hogy fogalma sincs hol lehet, mert leszerelték. Éppen ezért sohasem engedhettük be a villanyóra-leolvasót” – mondta a volt üzletvezető. “Soha nem loptam áramot, nincs ilyesmihez közöm. Meg vagyok döbbenve, hiszen életveszélyes betegségem óta csupán a gyógyulásomra, a zeneszerzésre koncentrálok” – mondta a magát komoly döntésre elszánó Kozso.

Áramlopás miatt jelentették fel Kozsót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top