TV-sztárok

Borbás Marcsi plasztika nélkül fiatalodik

Sok mindent hozunk otthonról, ami később meghatározza a nőiességünket, de persze az is számít, hogy milyen ideálok vesznek minket körül, és mennyire hagyjuk, hogy elragadjanak magukkal az éppen aktuális trendek. Borbás Marcsi a természetesség híve, vallja, hogy még a legdrágább szépészeti szerek sem érnek semmit, ha a belső harmóniánk ingatag.

 

Borbás Marcsi kedvenc évszaka a tavasz, egyrészt mert ismét lehet a szabadban sportolni, másrészt, mert itt a kertészkedés ideje, ráadásul az április azért is különleges, mert ilyenkor van a születésnapja. Amit Borbás Marcsi leginkább a férjével és a családjával szeret megünnepelni. Idén 48 éves lesz, ám a műsorvezető ezt akár le is tagadhatná.

“Sosem tennék ilyet, szeretem a koromat. Arra törekszem inkább, hogy a lelkem jól érezze magát, és hiszek benne, hogy ezt a külsőnk is visszatükrözi. Sosem értettem azokat, akik már a harmincas éveikben rettegtek az idő múlásától. Egy őszinte mosoly mindenkit széppé tud varázsolni! Azt kell elérni, hogy tudjunk őszintén mosolyogni – ezt tanultam otthon az anyukámtól, a nagymamámtól. Úgy gondolom, egy nő attól válhat ikonná, ha harmóniában van önmagával. Fontos a jókedv és a humor, és hogy mindenben meg tudja látni a pozitívumot. Emellett természetesen mindig ápolt és saját stílusa van. Számomra ilyen nő Kertész Zsuzsa.”

Borbás Marcsi plasztika nélkül fiatalodik

Borbás Marcsi szerint persze törődnünk kell magunkkal, de az ő titka, hogy mindenben a természetességre törekszik. Nemrég például egy újpesti esztétikai központban bukkant rá az infini kezelésre,aminek az a lényege, hogy beindítja az arc természetes, de már kissé megfáradt kollagéntermelését, és így segíti a szöveteket a regenerálódásban.

Borbás Marcsi plasztika nélkül fiatalodik

“Drasztikus kezelést vagy műtétet soha nem vállalnék, én az a típusú nő vagyok, aki még kozmetikushoz sem jár. Az azonban nem titok, hogy kíváncsi vagyok minden olyan megoldásra, ami – számomra vállalható keretek között – azt szolgálja, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Most őszintén, melyik nő nem szeret mosolyogva elindulni reggel otthonról?!”

Borbás Marcsi plasztika nélkül fiatalodik

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top