TV-sztárok

Emma Thompson táskás szemmel és smink nélkül

Igazi kaméleon és bár Emma Thompsont sokszor kikiáltották már az egyik legszebb színésznőnek, ő nem fél megmutatni magát smink nélkül sem.

Nem is hinnéd, milyen ritkaság egy színésznőnél, ha nem hiú. Úgy tűnik, az európaiak jobban szembe tudnak nézni az öregedéssel, és Emma Thomspon is közéjük tartozik. A brit színésznő most a legújabb filmje forgatásán, a leírások szerint smink nélkül – szerintünk inkább csak kevés sminkkel – állt a kamerák elé.

Emma Thompson táskás szemmel és smink nélkül

“Rengeteg alkalommal kaptam már és kapok is olyan szerepeket, amelyeknek nagyon összetett a mimikájuk, és egy-egy apró arcmozdulattal vagy nézéssel fejezik ki magukat. Nem engedhetem meg magamnak, hogy például botoxoltassak, mert akkor azt sem tudnák eldönteni, nevetek vagy dühös vagyok” – mondta nemrégiben az 56 éves Emma Thompson.

Emma Thompson táskás szemmel és smink nélkül

A színésznő a mostani szerepében sem szégyelli, hogy táskás szemmel, fakó hajjal látják, szerinte ugyanis ez áll közelebb az igazsághoz, és nem az, amikor talpig sminkben bevonul egy filmbemutatóra.

Emma Thompson táskás szemmel és smink nélkül

Emma Thompsont láttuk már 77 éves prostinak sminkelve, Varázsdadaként, de a mindennapokban is igazi kaméleon. Nézd csak meg a galériánkat:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top