TV-sztárok

Angelina Jolie: miért engedi ezt a lányának?

Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó eset, amikor kérdőre vonják Angelina Jolie-t a nevelési módszerei miatt. Ezúttal Shiloh a téma, megint.

A kilencéves Shiloh Jolie-Pitt nem először kerül középpontba a megjelenésével. Angelina Jolie-t rendszeresen kritizálják, amiért nem képes nőiesebben öltöztetni elsőszülött lányát, miközben a színésznő korábban már elmondta: Shiloh azt szeretné, ha Johnnak neveznék, és inkább fiúnak érzi magát, mint lánynak.

Ebbe viszont sokan nem képesek beletörődni, és a legutóbbi képek alapján is csak azt tudták mondani, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt észhez téríthetné a lányát. “Elég volt az ökörködésből! Nehogy már egy kilencéves gyerek mondja meg, mi akar lenni. Azt sem tudja, mi a különbség a nők és a férfiak között” – olvasható egy tipikus hozzászólás a friss képek alatt.

Angelina Jolie: miért engedi ezt a lányának?

A színésznő szerint viszont a lánya a két bátyjával szeret focizni, és nem érdeklik a lányos dolgok, mint a babázás, a körömfestés, vagy a csillogó ruhák, mint például a testvérét, Zaharát. Pitt és Jolie egyre fiúsabb kislányát ennek ellenére sok támadás éri, amitől viszont a szülei szeretnék megóvni.

“Szakember szerint hagyni kell, hogy fejlődjön a személyisége, nem szabad korlátozni. Tudnia kell, hogy a családja mellette áll, bármit is tesz. Zahara és Vivienne az anyjuk ruháiba szeret bújni, Shiloh szokott rendezőként filmezni, és Pax színészkedik. Mindenki kipróbálhatja magát mindenben, majd kialakul, milyenek lesznek később” – magyarázta egyszer Brad Pitt, aki lányait focizni viszi, és örül, amikor a fiai a főzést szeretnék megtanulni.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top