TV-sztárok

Kiakadtak: Taylor Swift első évfordulót ünnepel

Milyen helyesek, jaj de szép pár - mondták Taylor Swift és Calvin Harris románcára. Most, hogy az első évfordulójukat ünnepelték, valahogy mindenkinek volt pár kellemetlen megjegyzése.

Ezt a kis videót posztolta Calvin Harris, aki saját maga sütött tortát a barátnőjének az évfordulójukra. “1 év. Na ez könnyű volt.” – írta a snapchat fotókra a zenész.

Taylor Swift pedig megmutatta mindenkinek, milyen gyönyörű ajándékot kapott a torta mellé. Igaz, nem túl kreatív, de annál romantikusabb.

3.6.15 One year down! ❤️

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Miközben a pár ünnepel, az énekesnő rajongói nemigen tudják eldönteni, mennyire is kellene most örülni. Különböző cikkek hozzászólói, a rajongói klubok népe többségében mind siránkozik valamiért.

A rajongók leginkább azért, mert szerintük Taylor Swift a legbefolyásosabb nő a sztárvilágban, aki végre megérti őket és a mindennapi gondjaikat. Főleg pedig a férfiakkal kapcsolatos problémákat fogalmazza meg nagyon jól. “Örülök, hogy Taylor boldog, de így azért nem tudom elhinni neki, ha a szakításról énekel.” – írta az egyik rajongó rengeteg szomorú jelet téve a megjegyzése mögé. Sokan egyetértettek ezzel, néhányan egyenesen kiakadtak, hogy a ‘szerelem miatt elveszítik” az énekesnőt.

A cikkekhez érkezett megjegyzések között számtalan kellemetlen mondat van, talán elég ennyi is a mélyen szántó gondolatokból:

“Ez aztán nagyszerű, talán írhatna valami pozitív hangvételű dalt a barátjáról.”

“Igen, de ha valóban együtt éltetek volna ebben az egy évben…talán már rég vége lenne mostanra.”

“Persze, hogy könnyű, hiszen az egész kamu. A sajtósa találta ki.”

“Hűha, egy év. Biztosan egy évtizednek tűnt Taylornak.”

“Még mindig biztos vagyok abban, hogy Calvin Harris csak a hírnév miatt van ebben a kapcsolatban.”

“Nagyjából egy hétig volt együtt John Meyerrel, és egy egész albumot írt a szakításukról. Alig várom, hogy halljam a Calvin albumot.”

Kiakadtak: Taylor Swift első évfordulót ünnepel

Hogy tulajdonképpen kinek mi baja, az nem teljesen világos. De az biztos: ha Taylor Swift csinál valamit, akkor arról valahogy mindenkinek lesz véleménye.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top