TV-sztárok

Ellentmondásos hírek keringenek Gesztesi Károly izraeli felkérésével kapcsolatban

Vajon Gesztesi Károly valóban Izraelbe akar költözni? Terepszemlét tartott a fiaival, vagy csak kikapcsolódtak? Nem tudjuk, de a Bors szerint az izraeli színház nem tud az együttműködésről.

Teljes a zavar Gesztesi Károly kijelentései körül. Korábban azt mesélte, felkérték, legyen az izraeli nemzeti színház munkatársa. “Bár nap mint nap tapasztalom, hogy itthon valamiért imádnak az emberek, lehet, hogy hamarosan elhagyom Magyarországot. Kaptam egy szerződést, amit ha aláírok, egy évre Izraelbe utazom – nyilatkozta. Később azt mondta, esze ágában sincs külföldre költözni, hiszen szeret itt élni, de azért még gondolkodik az izraeli ajánlaton. “Halálosan jól érzem magam itthon, eszem ágában sincs el­költözni. Egy munkafelkérés kapcsán jött szóba Iz­rael, intendánsnak hívtak egy hatvanállomásos színdarabba. Még nem válaszoltam, a hónap végéig van időm átgondolni, hogy mit szeretnék. Most egyébként egy szinkronmunkán dolgozom, Stallone bőrébe bújok…” – mondta. Nemrég pedig a fiaival Izraelbe utazott, és az előzmények alapján arra lehetett következtetni, azért, hogy felmérje a terepet.

Ellentmondásos hírek keringenek Gesztesi Károly izraeli felkérésével kapcsolatban

A Bors megkereste az izraeli nemzeti színházat, a Habimát, és a sajtóosztálytól úgy értesült, hogy a teátrumban senki nem tud a leendő együttmű­ködésről a magyar színésszel. Hozzátették, a Habima intendánsa Ruth Tonn.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top