nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Rengeteg vért vesztett Rékasi Károly

Rengeteg vért vesztett Rékasi Károly

Rékasi Károly rengeteg vért vesztett keddi műtéte alatt és után, a családja, a kollégái és a barátai segítettek neki.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Múlt kedden ismét műteni kellett Rékasi Károlyt. A Barátok közt színészének lábában ugyanis elmozdultak a csavarok, csontja pedig nem forrt össze nyári motorbalesete után. A színésznek három alkalommal is vérre volt szüksége, mert az egész combján végigfutó seb a műtét után vérezni kezdett – írja a Bors.

“Ahhoz a csontomhoz nyúltak, amelynek erős a vérellátása, és emiatt jelentős vérvesztés lépett fel az operáció után. Maga a mű­tét is nagy vérveszteséggel jár, de erre még felkészült volt a kórház. A seb azonban a műtét után is többször vérzett, laikusként csak bámultam, hogy jé, mennyi vérem elment. Soknak tűntek ezek a kivérzések, három alkalommal is vért kellett kapnom” – mondta el a lapnak Rékasi Károly, akin a családtagjai és a barátai segítettek. “Kiderült, hogy vérre lesz szükségem, de nem volt elég, így felhívtam a hozzátartozóimat, barátaimat, kollégáimat, akik irányított véradással segítettek rajtam, amit ezúton is köszönök nekik. Hihetetlen jó érzés, hogy ezt megtették értem. Szó szerint a vérüket adták” – mondta a színész, aki még mindig gyengének érzi magát, és a rengeteg kapott vér miatt mindennap laborvizsgálatra van szüksége.

Rengeteg vért vesztett Rékasi Károly

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon