TV-sztárok

Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Egyre több sztár beszél a köztévé állítólagos tiltólistájáról. Most Gálvölgyi János is megszólal.

Nemrég Kulka János durván beszólt a köztévé vezetésének D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy D. Tóth Kriszta – aki azóta cikket is írt a témában – többször is meg akarta hívni Kulkát a műsorába, amikor még az MTVA-nál dolgozott, de nem lehetett.

Sebestyén Balázs sem kímélte a köztévét, a Morning Show egyik adásában azt ecsetelte, hogy őt biztosan nem hívnák meg. “Nem hiszem, hogy a köztévé bármely műsorába meghívnának. Én azért adok nekik rendesen” – magyarázta a Class FM reggeli műsorában, ahol keményen kritizálta a híradót és az állítólagos tiltólistát.

Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Most Gálvölgyi János is megszólalt az ügyben. “A közmédia számára nemkívánatos személyek listája régen és ma is az agyakban és a nyelvekben létezik. Legépelt listáról nem tudok. Csak azt tudom, hogy a közelmúltban több kolleginám és kollégám is javasolta, hogy vendégként engem is hívjanak meg a köztévé bizonyos műsoraiba, de erre nemleges választ kaptak” – mondta Gálvölgyi János a Blikknek.

Az köztévé cáfolja a tiltólista létezését. “Ahogy azt az MTVA a közelmúltban közleményben is tudatta, a közmédiában semmiféle tiltó- vagy feketelista nem létezik” – válaszolta a közszolgálati televízió sajtóosztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top