nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Egyre több sztár beszél a köztévé állítólagos tiltólistájáról. Most Gálvölgyi János is megszólal.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nemrég Kulka János durván beszólt a köztévé vezetésének D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy D. Tóth Kriszta – aki azóta cikket is írt a témában – többször is meg akarta hívni Kulkát a műsorába, amikor még az MTVA-nál dolgozott, de nem lehetett.

Sebestyén Balázs sem kímélte a köztévét, a Morning Show egyik adásában azt ecsetelte, hogy őt biztosan nem hívnák meg. “Nem hiszem, hogy a köztévé bármely műsorába meghívnának. Én azért adok nekik rendesen” – magyarázta a Class FM reggeli műsorában, ahol keményen kritizálta a híradót és az állítólagos tiltólistát.

Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Most Gálvölgyi János is megszólalt az ügyben. “A közmédia számára nemkívánatos személyek listája régen és ma is az agyakban és a nyelvekben létezik. Legépelt listáról nem tudok. Csak azt tudom, hogy a közelmúltban több kolleginám és kollégám is javasolta, hogy vendégként engem is hívjanak meg a köztévé bizonyos műsoraiba, de erre nemleges választ kaptak” – mondta Gálvölgyi János a Blikknek.

Az köztévé cáfolja a tiltólista létezését. “Ahogy azt az MTVA a közelmúltban közleményben is tudatta, a közmédiában semmiféle tiltó- vagy feketelista nem létezik” – válaszolta a közszolgálati televízió sajtóosztálya.

Megosztás Facebookon