nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Így vészelték át Lagzi Lajcsi gyerekei a nehéz időszakot

Így vészelték át Lagzi Lajcsi gyerekei a nehéz időszakot

Lagzi Lajcsi gyerekei elmesélték, hogyan élték meg azt az időszakot, amikor az apjuk börtönben volt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Lagzi Lajcsi a gyerekei körében érkezett a Story-gálára szombaton. A 17 éves Bogi és a 14 éves István arról meséltek a Blikknek, hogyan vészelték át az elmúlt hónapokat.

Nagyon nehéz időszak volt ez a családunk számára. Nagyon hiányzott nekünk apa, minden pillanatban azt vártuk, hogy hazajöjjön. Be kell vallanom, volt arra példa, hogy álomba sírtuk magunkat Apáék nélkül” – árulta el Bogi, akire legidősebbként komoly feladat is hárult, miközben ő maga is próbálta megérteni és feldolgozni az egész helyzetet. “Főleg az elején, amikor Anya sem volt otthon, nekem kellett átvenni a családfő szerepét. De szerencsére Anya nem sokkal később hazajöhetett, és akkor már ő tartotta össze a családot” – emlékezett vissza Bogi, aki hozzátette: az iskolában is mindenki biztosította őket a támogatásáról. “Mindenki megértéssel fordult felénk, mellettünk álltak, kedvesek voltak, az osztályfőnököm még egy sms-t is küldött, hogy ha bármikor beszélgetni szeretnék, hívjam nyugodtan” – mesélte a lány.

“Az volt a legrosszabb, hogy telefonon sem tudtunk vele beszélni. Megpróbáltuk felfogni és megérteni, hogy mi történik. Aztán egy hónap múlva végre bemehettünk Apához a börtönbe. Nagyon örültünk, hogy végre láthattuk. Nem igazán lehetett ebbe a két órába belesűríteni mindent, de Apa azt kérte tőlünk, hogy a tanulásra mindennek ellenére próbáljunk odafigyelni” – emlékezett vissza Lagzi Lajcsi kisebbik fia, István.

Így vészelték át Lagzi Lajcsi gyerekei a nehéz időszakot

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon