TV-sztárok

Bochkor Gábor mellett folytathatja Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella neve is felmerült az Önindítóbban megüresedett hellyel kapcsolatban – írja a Bors.

Pordán Petra múlt héten távozott az Önindítóból, így megüresedett egy hely Bochkor Gábor és István Dániel mellett. A Bors úgy tudja, hogy Jakupcsek Gabriella neve is felmerült a Music FM-nél, de még nem döntöttek. A rádiós műsorvezetés nem idegen terep az MTVA-tól kirúgott Jakupcsek Gabriella számára. Annak idején, 2002-ben tízévnyi rádiózás után hagyta ott a Danubius Rádiót, miután felkérést kapott egy kiadótól, hogy írjon könyvet a magyar média történetéről. Előtte Búza Sándor és Gundel Takács Gábor társaságában hosszú éveken át ébresztette a hallgatókat Capuccino tripla című reggeli show-műsorukkal. A lap szerette volna megkérdezni Jakupcsek Gabriellát az Önindítóval kapcsolatban, de nem érték el.

Bochkor Gábor mellett folytathatja Jakupcsek Gabriella

Semmiképpen nem szeretnénk, ha már a keresés korai szakaszában konkrét nevek kapcsán bárki találgatásokba bonyolódna. Természetesen több név is egyből felmerült bennünk, de az is lehet, hogy olyat választunk, akire eddig nem is gondoltunk. Az elkövetkező időben több jelöltet is ki szeretnénk próbálni. Mindenképpen előny a mikrofonrutin, ami okoskodás helyett tájékozottsággal párosul. És nagyon szeretnénk, ha egy szexi hang simogatna minket, természetesen egyenrangú partnerként – nyilatkozta a nemrég az elhízásról botrányos véleményt formáló Bochkor Gábor.

Bochkor Gáborról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top