nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Így rázza Beyoncé zenéjére Katie Holmes

Így rázza Beyoncé zenéjére Katie Holmes

Katie Holmes volt a legutóbbi Tonight Show vendége, a műsorban pedig megmutatta, hogyan tudja úgy rázni, mint Beyoncé.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem kellene meglepődni, hogy egy színésznő képes utánozni valakit, de valahogy Katie Holmes mindig is kicsit karót nyelt sztárnak tűnt, akitől a bolondozás távol áll.

 Na de most olyat mutatott, ami szerintem igazán a komfortzónáján kívül esik. Amikor a Tonight Show házigazdája, Jimmy Fallon arról kérdezte, hogyan ünnepelte a Super Bowlt, a színésznő bevallotta, hogy egy főzőtanfolyamon volt ugyan, de a félidei műsorra nagyon kíváncsi volt.

“Mert hát jött Beyoncé a Super Bowl félidőjében, akire a barátaimmal együtt ráztuk, mert magával ragadott a show” – majd egy kis bemutatót tartott, hogyan is szokták rázni az énekesnő dalaira.

Így rázza Beyonce zenéjére Katie Holmes

Jimmy Fallon annyira meglepődött, hogy megkérte Holmest, tartson már egy picivel hosszabb bemutatót abból, ahogy bulizni szokott. “A barátaim szerint jól utánzom Beyoncét.”

Így rázza Beyonce zenéjére Katie Holmes

Ahogyan nézni tud, az pedig valóban emlékeztet az énekesnőre:

Így rázza Beyonce zenéjére Katie Holmes

De a mozdulatait is jól levette. Megkockáztatjuk, akár Activity-játékot is nyerhetne ezzel.

Így rázza Beyonce zenéjére Katie Holmes

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon