TV-sztárok

Gwyneth Paltrow: 43 évesen a szex tart fiatalon

Nagyon beszédes kedvében volt Gwyneth Paltrow, aki nemcsak azt ismerte el, hogy elviselhetetlen volt huszonévesen, de arról is mesélt, milyen a szex a párjával.

Azt már tudjuk, hogy mindenről van véleménye Gwyneth Paltrow-nak, a saját honlapján szokta megosztani a mondandóját. Ez talán egy fokkal jobb, mint amikor szemtől szembe kritizál és általánosítja az embereket. Ami viszont meglepő, hogy most önmagát sem cukorfalatnak írja le, sőt!

“A húszas éveimben kiállhatatlan p…csa voltam. Apám le is ültetett, s szembesített ezzel. Túl hamar jött a siker, és a fejembe szállt” – nyilatkozta a People magazinnak.

Gwyneth Paltrow: 43 évesen a szex tart fiatalon

Gwyneth Paltrow egyike azoknak, akiket ki nem állhatnak a kollégái, de azt mindenki elismeri, hogy a színésznő fantasztikus formában van. Igaz, hogy a durva kritikáival sokakat megbántott, de életvezetési tanácsait sokan követik, és rengetegen kíváncsiak arra, hogyan marad ennyire jó formában, mintha nem fogna rajta az idő.

All contagion aside… Going to hit it with heat #fluday5 #infraredsauna #clearlightsauna #iwilltryanythingatthispoint

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

“Nem olyan a testem, mint húszévesen, lehetnék itt-ott feszesebb, de most elégedett vagyok magammal. Az elégedett és boldog nő pedig szép. Hiszek az edzésekben, a megfelelően megválasztott italokban és ételekben, abban, hogy sok vizet kell magunkhoz venni. Ami nagyon fontos, a rendszeres és jó szex, na meg a nagy alvások, ezek tartanak fiatalon.”

Gwyneth Paltrow: 43 évesen a szex tart fiatalon

 

Paltrow jelenlegi partnere, Brad Falchuk rendező pedig a színésznő minden kívánságát lesi. Nemrég egy hosszabb vakációról tértek vissza, ahol a tengerparti nyaraláson kívül ellátogattak Párizsba  és Ausztriába is.

via People
via People

Yes. Yes I am in Austria and somehow sitting next to #MrUniverse #arnoldschwarzenegger #audinight2016 #Q7 @stanglwirt #jasonstatham

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top