TV-sztárok

Csobot Adél természetes úton szeretne szülni

Csobot Adél és Istenes Bence nyár elejére várják kisfiukat, a kismama pedig energikusabb, mint valaha.

Csobot Adél az Aktívnak mesélt várandósságáról. A gömbölyödő kismama, Csobot Adél úgy érzi, hogy terhessége alatt nemhogy fáradékonyabb, hanem még energikusabb lett, mint volt.

“Bevallom őszintén, én azt gondoltam, hogy én csak a kellemetlen részét fogtam meg mindig, és mindig azt gondoltam, hogy jaj, majd biztos hisztis meg nyűgös leszek, ez lesz a bajom meg az. De hála a jó Istennek nem tudom ezt elmondani, hogy ilyen óriási problémáim lennének. Akkora életerő van bennem, mint még soha.”

Adel elso stadionos elmenye… 45 perc utan megallapitotta, h a kopasz (Robben) nagyon gyors ???????????????????????????? #imadom #fcbayern #allianzarena #sonntag #munchen

Közzétette: Istenesbence – 2016. január 31.

Csobot Adél korábban már elmondta, mennyire hálás a sorsnak, hogy Istenes Bence a leendő kisfia édesapja. A szülés pontos időpontját egyelőre a családon kívül senkinek nem árulták el a fiatalok, csak annyit tudni, hogy még nem házasodnak össze Csobot Adélék, azt majd csak a baba érkezése után. A kismama egyébként természetes szüléssel szeretné világra hozni a kicsit, mint mondja, bízik az ösztöneiben.

“Hiszek az ösztönösségben, és amit érzek, az helyén van, és jó lesz, és abban, hogy nem véletlenül lett ez így kitalálva, és nem véletlenül vagyunk így összerakva mi nők, hogy erre képesek vagyunk.”

ez volt az a pillanat, amikor kiderult, h KISFIUNK lesz ???????????????????????????? #itsaboy

Közzétette: Istenesbence – 2016. január 28.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top