TV-sztárok

Újra ellepték a rendőrök Lagzi Lajcsi birtokát

Ismét mindent alaposan átkutattak Lagzi Lajcsi birtokán. A zenész felesége sokkot kapott, amikor meglátta a kiérkező rendőröket

Kedd délelőtt összesen tizennégy szolgálati autó érkezett Lagzi Lajcsi mocsai birtokára, köztük rendőrségi járművek, a víz- és energiaszolgáltató hivatalos autói, kirendelt szakértői, sőt Cs. Csaba is, akit Galambos Lajossal és feleségével egy időben helyeztek előzetes letartóztatásba. Ő volt a tatai Boglárka lakópark gondnoka, egyben Lajcsi üzlettár­sa.

Lagzi Lajcsi nem tartózkodott otthon, éppen a Class FM Morning Show-jában szerepelt élő adásban. “A stúdióban voltam, a telefonomat lenémítottam. Amikor magamhoz vettem, láttam, hogy Bogi hétszer hívott. Tudtam, hogy nagy a baj. Igazam lett, a feleségem kisebb sokkot kapott, amikor meglátta a helyszínre érkező rendőröket, szakembereket” – mondta a Borsnak Lagzi Lajcsi, aki 45 kilót fogyott a börtönben. “Tudom, hogy nincs itthon Galambos úr. Hallgattuk a rádióban – így köszöntötte a felesége­met az otthonunkhoz megérkező nyomozó. Érdekes, az ügyvédem 10.17-kor kapott egy e-mailt, amelyben jelezték neki, helyszíni szemlét, hatósági ellenőrzést tartanak nálunk. Igaz, Bogiék szerint ez már tíz órakor megkezdődött. Házkutatási parancsuk nem volt, állítólag a közműveket jöttek megnézni. De gáz nincs, fával fűtünk, vizünk van saját, úgyhogy egyik hálózatot sem használjuk. Az áramot ellenőrizhették. Az eljárás alatt többször közöltem, szívesen segítem a ha­tóság munkáját. Ha időben szólnak, akkor nem megyek a rádióba, és otthon várom őket” – nyilatkozta a zenész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top