TV-sztárok

Ilyen áron tartja meg az RTL Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázs producer lesz, méghozzá a saját műsorát gyártja majd.

Sebestyén Balázs közel húsz éve van képernyőn, ő az RTL Klub egyik vezető arca,  tavaly pedig  nagy álma teljesült, amikor késő esti show-t kapott. A Gyertek át szombat este című műsort eddig Kovács Kristóf cége jegyezte. A Bors információi szerint azonban Kovács szerepét Sebestyén Balázs veszi át, aki így egy személyben lesz műsorvezető és -gyártó.

A lap szerint azon kívül, hogy belső gyártásra áll át a műsor, más oka is van annak, hogy Sebestyén Balázs kapta meg a show készítésének jogát. A csatorna ezzel a döntéssel akarta megakadályozni, hogy a műsorvezetőt jó pénzért elcsábítsa a TV2, amire a korábbi hírek szerint nagy esély volt. Ez ugyanis egy egészen más helyzet: a műsorvezető eddig is kiemelt gázsit kapott az RTL-től, azzal viszont, hogy maga is gyártja a műsort, sokkal többet kereshet, ráadásul gyártóként a televíziózás világá­ban felsőbb osztályba lép.

Sebestyén Balázs Fábry Sándor nyomdokaiba lép

A hazai sztárvilágban nem ritka, hogy valaki gyártja és vezeti is a műsorait. Fábry Sándor szintén éppen Kovács Kristófot váltotta a Showder produceri székében, Hajdú Péter pedig évek óta maga készíti a Frizbit. Sváby András is saját cégével gyártatott műsorokat annak idején a TV2-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top