TV-sztárok

Melanie Griffith retusálatlan képeit szapulják

Az 58 éves Melanie Gfriffith undorító hozzászólásokat kapott, miután posztolt egy képet néhány napja. De frappánsan visszavágott a gyűlölködőknek.

Az egész történet Melanie Griffith lábával kezdődött. A színésznő jelenleg Hawaiin forgat, és egy viccesnek szánt képet posztolt, amelyen a háttérben a tengerpart látható. “Hawaiin, feltett lábakkal” –  írta a képhez, utalva arra, hogy a forgatási szünetekben élvezi a csodálatos látványt.

Hawaii with my feet up????

MELANIE (@melanie_griffith57) által közzétett fénykép,

A negatív megjegyzésekre, a végeláthatatlan ócsárolásra megvolt a színésznő válasza. Kitett egy friss képet magáról, amelyhez a következő szöveget írta: “Íme. Retusálatlan. 58 éves vagyok. A Hawaii Five-0 forgatásán Scott Caan édesanyját játszom. Gyerünk… Mondjatok még csúnya dolgokat. Boldog karácsonyt!””

Melanie Griffith retusálatlan képeit szapulják

Melanie Griffith a plasztikai műtétek után éppen annyi negatív megjegyzést kapott, mint a múlt héten, amikor lezáródott a válása Antonio Banderasszal. Mivel szép összeget kap, sokan mondták, milyen pénzéhes és elkeseredett. Mindezekre a pénzügyi dolgokra azonban már nem is reagált a színésznő, csak annyit mondott: “Szeretem a lányomat, szeretem az exemet. Mindig és örökké. Ehhez senkinek semmi köze. A válás nem tragédia, benne élni egy boldogtalan házasságban viszont az.”

Amen! Love my kids, love my ex's. Always and forever. #nobody's business

MELANIE (@melanie_griffith57) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top