TV-sztárok

Baukó Éva: ha nem tetszik, fogd be a pofád

Baukó Éva helyre tette a kommentelőket, tesszük hozzá halkan, némiképp igaza is van a dologban.

Baukó Éva nem szégyelli, sőt büszkén vállalja, ő a trash-reality egyik királynője, aki bizony kiszolgálja a tévénézők népes táborát, hol cirkusszal, hol könnyekkel, hol mosollyal, de mint mondja, mindez az ő jelleméből fakad, nem játssza meg magát. A Mikulásverő Baukó Éva a közösségi oldalán egy Alekosszal közös képet posztolt, mellette pedig rendesen kiosztotta az őket kritizálókat. 

“Tagadhatatlan, hogy ebben a műfajban, a trash-realityben mi vagyunk a legjobbak, kétség nem fér hozzá, és szórakoztatók is! Az, hogy mi ezt az utat választottuk a televíziózásban, a mi döntésünk, szeretjük csinálni! Lehet minket égőnek vagy cikinek tartani, de ott van az a pont, hogy TE is nézed; Te is odaírsz, tehát nem csinálunk valamit sz.rul!!! Úgyhogy, ha nem tetszik, fogd be inkább a pofád, Love & Peace” – írja Éva a közösségi oldalán.

Észrevettem, hogy àltalàban negatív, fikàzó kommentek vannak ròlam és Alekoszról a cikkek alatt,ami egyébként engem nem…

Szerző: Baukó Éva hivatalos oldala2015. december 11.

A képek pedig magukért beszélnek. Az újra együtt parádézó Alekosz és Baukó Éva naptárfotózása épp olyan, mint valami szürreális rémálom humoros kivitelben. Egyszerűen csak hátra kell dőlni és nevetni, vagy ott a másik lehetőség: elővenni Tolsztojtól a Háború és békét és elolvasni. A választás mindenkinél szabad, így is lefordíthatjuk Baukó Éva tartalmas, de nem túl visszafogott szóhasználatú üzenetét.

Ma is folytatódott a naptàrfotózás azt hiszem nincs miről beszélni ???????????????????? édes élet most

Szerző: Baukó Éva hivatalos oldala2015. december 11.

Aztán puskával is hadonásznak…

A mai édes életben elérkeztünk Alekosz naptárfotózásához, ami rettentően viccesre sikerült! Ez az augusztus ????????????

Szerző: Baukó Éva hivatalos oldala2015. december 10.

A kincsét féltve őrző Baukó Éva pedig szereti megmutatni, hogy merre hány méter.

Lazy day ????????????

Szerző: Baukó Éva hivatalos oldala2015. december 9.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top