TV-sztárok

Harry herceg és Pippa titkos románca a címlapon

Az amerikai OK! magazin címlapon hozta a sztorit, amelyből kiderül, hogy Harry herceg és a sógornője testvére, Pippa Middleton titkos románcot folytatnak.

Harry herceg és Pippa Middleton titkos levelezéséről már hallottunk korábban, egészen pontosan azután, hogy Vilmos herceg esküvőjén gyakorlatilag összeboronálta őket boldog-boldogtalan.

Az OK! magazin exkluzív beszámolója szerint a titkos viszony mindössze három hónapja tart, de Harry herceg felfigyelt a sógornője testvérére, amikor Katalin hercegné koszorúslányaként az egész világon ismertté vált. Vagyis pontosabban, Pippa Middleton feneke.

Harry herceg és Pippa titkos románca a címlapon

Harry herceg végigflörtölte az egész esküvőt és az azt követő fogadást Pippával. “Amikor Katalin a fürdőszobába ment, hogy rendbe tegye a sminkjét, ott találta a húgát és a sógorát, akik éppen csókolóztak” – mesélte egy bennfentes a magazinnak, aki szerint az újdonsült hercegné nem volt elragadtatva.

Mindennek négy éve, és akkor csak azért nem bonyolódtak jobban egymásba, mert Pippa nem akarta magára haragítani a nővérét, de azért a herceg nem adta fel. Bár mindketten másokkal randevúztak, azért tartották a kapcsolatot, ami annyira zavarta Pippa barátját, hogy megfenyegette Harry herceget

Harry herceg és Pippa titkos románca a címlapon

“Bármennyire próbálták elnyomni magukban az érzéseiket, annyira elemi erővel vonzódnak egymáshoz, hogy ez lehetetlen volt. Szerencsére idén ősszel úgy alakult az élet, hogy mindketten egyszerre lettek szinglik, az esküvő óta először. Pippa pedig kezébe vette az irányítást” – idézte a magazin a fent említett ismerőst, aki állítja, hogy Katalin hercegné húga egyszer csak felbukkant Harry otthonának ajtajában. Az angolok szerint túl szexis Pippa ezúttal is hozta a formáját: szűk farmert és átlátszó topot viselt. 

Harry herceg és Pippa titkos románca a címlapon

Harry azonnal megragadta az alkalmat, főzött carbonara spagettit, kibontott egy üveg bort, és gyertyafény mellett megvacsoráztak, miközben Pippa kedvenc előadóitól – Adele, Ellie Goulding, Bruno Mars – válogatott dalokat a herceg.

“Ekkor Pippa már komoly udvarlónak látta Harryt, nem csak egy futó kalandnak” – olvasható az újságban. Vilmos herceg pedig később rajtakapta őket félreérthetetlen helyzetben, és bár nem örült, nem akart beleavatkozni a viszonyba.

Az OK! magazin korábban Jennifer Lawrence és az Éhezők viadala másik sztárja, Liam Hemsworth szerelméről számolt be, majd Amal Clooney terhességéről, vagy éppen azt írta, hogy megerősített hírek szerint Katalin hercegné ikrekkel várandós.

Amúgy az angolokat már korábban megihlette Pippa és Harry párosa: hasonmásokkal különböző jeleneteket képzeltek el a párnak, amit a galériára kattintva megnézhetsz.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top