TV-sztárok

Görög Zita kihátrált az esküvőből

A TV2 régi-új arca, Görög Zita már többször visszaadta a gyűrűt a kérőinek, szerinte persze egyáltalán nem gond, hiszen az igazit megtalálni sosem könnyű.

Görög Zita nemrég újra a TV2 képernyőjéről üdvözli a nézőket, ráadásul ma éppen Berki Krisztián oldalán mutatták be az esküvői trendeket, minek okán azt is elárulta, hogy ő bizony már többször kihátrált a korábbi esküvőiből. Az pedig nem titok, hogy a rövid hajú Görög Zitának jelenlegi párja már több alkalommal is megkérte a kezét, de a modell az igent csak szeptember 27-én, a születésnapján mondta ki. Ekkor került az ujjára a visszafogott és elegáns gyűrű.

“Egyszer már márciusban is megkérte a kezem Tomi, aztán nyáron is többször szó esett erről, de az igazi lánykérést a születésnapomra tervezte” – mondta a Mokkában a sok férfi álmát megtestesítő Görög Zita, aki ma reggelt Berki Krisztiánt nyugtatta meg, hogy nem probléma, ha valaki többször is kihátrál az esküvő elől, míg meg nem találja az igazit.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top