TV-sztárok

Sikeres lett Ábel Anita saját műsora

Megunta a szelfiket Ábel Anita, és úgy döntött, saját kis műsorral szórakoztatja a követőit a közösségi oldalon.

Egyre népszerűbbek a saját kis videók, és most Ábel Anita is posztolta a sajátját. Bár állítása szerint még kezdő ebben a műfajban, azt kell mondani, hogy profin megoldotta a helyzetet.

A néhány perces bejelentkezés a Heti Hetes legutóbbi felvételén készült, és a miniműsor alatt Ábel Anita megmutatta, milyen az ő szemszögéből a műsor. Néhány kollégája is szót kapott, és talán a legviccesebb Jáksó László volt, aki először azt gondolta, hogy csak egy szelfi készül.

A szelfiket megunva, itten egy jó hangulatú videó, jó-jó még nem profi, de igyekszem! Ma este Heti Hetes 22.00-tól az Magyar RTL2on!ruha,ékszer: H&M

Szerző: Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, 2015. november 29.

Korábban Ábel Anita a születésnapjáról, régi esküvői emlékéről, vagy éppen csak úgy kitett néha egy-egy szelfit, de szeretett volna valamit újítani. A rajongói szerint jól tette, mert nagyon szórakoztató volt, és már most arra buzdítják a színésznőt, hogy folytassa ezeket a videókat.

Sikeres lett Ábel Anita saját műsora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top