TV-sztárok

Sztárban sztár: Szandi lányát sokkolta az anyja produkciója

Szandi és Tóth Gabi lehengerlő teljesítményt nyújtott vasárnap a Sztárban sztárban, ám a szexi produkció nem mindenkinek tetszett.

Szandi és és Tóth Gabi a Sztárban sztár talán legszexibb előadásával lépett színpadra, egymást ölelgették egy ágyon. Ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot, többek között Szandi tinédzser lányánál is. Pedig a két sztár nem is adott vissza mindent a megformált énekesnők, Shakira és Rihanna közös klipjéből, abban ugyanis nemcsak egymás mellett vonaglanak a világsztárok, hanem egymáson is, simogatva a másik testrészeit.

“Nekem ezután be kell mennem a gyerekekért az iskolába. Ráadásul a jövőre 16 éves lányom első reakciója az volt, hogy: én nem merek bemenni az iskolába holnap” – mondta Szandi az adás után.

Ha a lánya nem is örült a produkciónak, a férje mindenben támogatta Szandit. Minden egyes próbán ott volt az énekesnő mellett, külső szemlélőként adott tanácsot, segített a ruhaválasztásban és a koreográfiában is, s vigyázott arra, hogy szerelme nehogy túlságosan szexi vagy erkölcstelen legyen – írja a Blikk.

Szandiék produkciója:

Az eredeti klip:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top