TV-sztárok

Megnézheted Keresztes Ildikó extra szexi fotóit

Az 51 éves Keresztes Ildikó fiatalokat megszégyenítő formában van, most megmutatta, hogy fest, mikor Madame-nak öltözik.

Keresztes Ildikó nyáron még tanga bugyis fotót is mutatott magáról, most újra elkápráztatta rajongóit bomba formájával. Keresztes Ildikó ugyanis nemrég Nánási Pál kamerája elé állt, és mint mondja, nem rajta, inkább a fotóművészen múlt az, hogy ilyen extra képek születtek.

“Úgy szoktam néha érezni magam, mint egy rém” – kezdte ma délelőtt Keresztes Ildikó Fem3 Caféban, ahol elmesélte, szerinte csak a sminkes szokott vele csodákat művelni, ő maga nem néz ki jól. Természetesen ezt sem a műsorvezetők, sem mi ezt nem hisszük el, hiszen Keresztes Ildikó tökéletes lábait nem igazán lehet sminkkel ilyen szexire és feszesre parancsolni, ráadásul alakja is irigylésre méltó.

Megnézheted Keresztes Ildikó extra szexi fotóit

“Egészen jól vagyok belül, talán ez a legfontosabb, a többi már csak adalék. Nyilván ebben benne van az is, hogy ötéves koromtól a TF elvégzéséig tornáztam.”

Keresztes Ildikó, aki néha csábos fotókkal is szokott nosztalgiázni, elmesélte, hogy nemrég lesérült a keze, így edzeni sem nagyon tudott az elmúlt néhány hétben, ráadásul épp nincs megelégedve önmagával. “Nekem számít három kiló plusz is. Olyan szinten téma volt ez is a fotózáson, hogy már reggel a Palinak elkezdtem rinyálni, hogy jaj, le akartam mondani az egészet, mert fáj a fejem, nem vagyok jól, el vagyok punnyadva. Erre mondta Pali, hogy akkor egész jól nézel ki, ahhoz képest, hogy el vagy punnyadva.” Hát így készültek ezek a képek! 

Megnézheted Keresztes Ildikó extra szexi fotóit
Megnézheted Keresztes Ildikó extra szexi fotóit

 

Megnézheted Keresztes Ildikó extra szexi fotóit

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top