TV-sztárok

Szerelmes fotók Jennifer Anistonról és férjéről

Jenifer Aniston és férje épp olyanok, mintha még mindig a nászútjukon lennének. Egy a bökkenő: hogy Justin Theroux sosem mosolyog, ha felesége átöleli.

A legtöbb képen esetleg vicsorog egyet, de a fülig szerelmes Jennifer Aniston mellett nem mindig az az első benyomásunk, hogy “de boldog ez a pasi!”. Ezt a tényt támasztja alá az a pletyka is, ami szerint Jennifer Aniston és férje már külön élnek. Ennek ellenére tegnap egy amerikai sajtómegjelenésen minden bizonnyal a szóbeszédnek is elébe akartak menni, amikor extra bújós és szerelmes pillantásokat vetettek egymásra.

Jennifer Aniston és Justin Theroux egyébként augusztusban házasodtak össze, azóta rengeteg pletyka járja róluk, többek között az is, hogy Jennifer Aniston babát vár, mert eléggé kigömbölyödött. Nos, a színtiszta igazságot egyelőre nem tudjuk, az azonban teljesen biztosnak tűnik, hogy Justin Theroux nem szeret mosolyogni, vagy egyszerűen csak nem tud… de valami gubanc biztosan van!

Szerelmes fotók Jennifer Anistonról és férjéről
Szerelmes fotók Jennifer Anistonról és férjéről

Ráadásul korábbról is inkább csak ilyen felvételek vannak, ahol Jennifer Aniston éppen nagyon szereti férjét…

http://theroux-aniston.tumblr.com/post/130610193309/jennifer-aniston-says-i-love-you-and-blows-a

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top