TV-sztárok

Konyhafőnök Junior: veszélyes dolgot tesz Olivér

Elképesztő vehemenciával vetik bele magukat a gyerekek a feladatokba, és ahogy a mai adásból is kiderül, a Konyhafőnök Juniorok néha bátrabbak, mint a felnőttek.

A fiatal séfeknek ma is két feladatban kell bizonyítaniuk, hogy mennyire rátermettek a Konyhafőnök Junior cím megszerzésére.

Az első feladatban csapatban, a másodikban egyénileg kell helytállniuk. Ezúttal nem Ádám kerül a középpontba, hanem Olivér, aki mindenáron szeretné lenyűgözni a zsűrit, különösen Bernáth Józsefet, ezért úgy dönt, ételét buggyantott tojással koronázza meg. Bátorságát még Fördős Zé is díjazza, hiszen a Konyhafőnök-rajongók pár dolgot biztosan tudhatnak már.

A Konyhafőnök Junior: nagy sírás lesz ma a konyhában

“Azt tudod a buggyantott tojásról, hogy a séfnek az egyik ilyen vesszőparipája? Elég nehéz olyat csinálni, ami tetszik neki. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy ne csinálj, hanem azt, hogy nagyon figyelj oda, hogy tényleg nagyon-nagyon jó legyen. Jó főzést!” – adott tanácsot Fördős Zé.

“Azért szeretnék buggyantott tojást csinálni, mert azt akarom elérni, hogy a zsűri azt gondolja, hogy ezzel most egy nehéz feladatot sikerült megoldanom. Kockáztattam, és nagyon izgulok, hogy jól sikerül-e” – árulta el Olivér. Hogy sikerült-e lenyűgöznie a zsűrit Olivérnek, kiderül a Konyhafőnök Junior adásából.

A Konyhafőnök Junior: nagy sírás lesz ma a konyhában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top