TV-sztárok

Így készül az anyaszerepre Kiss Ramóna

Kiss Ramóna pályafutása legcsodálatosabb időszakát éli át a képernyőn.

A fekete hajjal felismerhetetlen Kiss Ramóna által megformált Zsófi babát vár a Barátok köztben. A színésznő kismama barátnőjével készül az anyaszerepre.

Az öltöztetők külön nekem készítik a pocakot. Mivel sajnos saját tapasztalatom még nincs, ezért a barátnőmhöz fordultam, hogy lásson el tanácsokkal. Döbbenetes, de amint felkerül a has, és eltelik egy bizonyos idő, elkezd fájni a derekam, fáradékony leszek, és csak azon járnak a gondolataim, hogy mit egyek. A kollégáim nevetnek rajtam, és ilyenkor emlékeztetnek: Rami, nem vagy terhes! – mesélte a forgatásról Kiss Ramóna, aki szívesen lenne már anya. – Én követtem volna a szüleim példáját, már húszévesen édesanya szerettem volna lenni, de ember tervez, Isten végez. Nincs kitűzve, hogy mikor szeretnék saját babát, nem tudok évet mondani. Ahogy az élet hozza… Az biztos, hogy a karrierem miatt nem mondanék le egy babáról” – mondta el a színésznő a Borsnak.

Kiss Ramónáról és Nyári Diáról készült galériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top