TV-sztárok

Halle Berry férje ütött, ez 5 millióba kerül

Halle Berry férje, Olivier Martinez önvédelemre és véletlen balesetre hivatkozik, de ez a bíróságot egyelőre nem győzte meg. 5 millióba kerülhet az agresszív viselkedése.

Nem egyszerű távol tartani a fotósokat a Los Angeles-i reptéren, ahol a sztárokra várva fürtökben lógnak mindenhonnan, hogy jó képet készítsenek. Halle Berry férje, Olivier Martinez pedig nem a türelméről híres, és bármire hajlandó, hogy megvédje a családját.

Halle Berry férje ütött, ez 5 millióba kerül

A reptér egyik dolgozója szerint a francia színész fellökte őt egy gyereküléssel, miközben ő csak ott állt. Ronaldo Owens erre a januári esetre hivatkozva egyszer már bírósághoz fordult, de akkor nem emeltek vádat Halle Berry férje ellen. Most úgy tűnik, mégis elég bizonyítékkal állt elő, amelyeknek köszönhetően akár 5 milliót is kaphat Halle Berrytől és a férjétől. A színésznő azért került be a vádiratba, mert Owens szerint ő adott zöld utat a férjének, hogy agresszívan viselkedjen.

A felvételen jól látható, hogy Owens a telefonjával fotózni próbált, és ezen háborodott fel Berry férje, majd amikor közölték vele, hogy törvénytelen, amit tett, csak annyit válaszolt: “Nem érdekel.”

Kattints a videóra a teljes jelenetért:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top