TV-sztárok

Fenekét mutogatta a főrendőrnek Lagzi Lajcsi

Vajon ez az oka annak, hogy a megyei rendőrök nem voltak éppen kíméletesek, mikor Lagzi Lajcsit és feleségét a gyerekek szeme láttára tartóztatták le? Meglehet!

Teljesen más kép élt az emberekben Lagzi Lajcsiról, aki mindenféle kitüntetései mellett mindig segített a rászorulókon. A hot! magazin az érdemeit sorolva azonban elmesél egy történetet, ami egészen más színben tünteti fel a jelenleg is előzetesben ülő Lagzi Lajcsit.

A hetilap szerint a Fejér megyei rendőrkapitányságon mai is emlegetik azt az esetet, amikor a parancsnokuk pár hónappal ezelőtt, már a közműlopás ügyében nyomozva, felkereste Lagzi Lajcsit mocsai birtokán. A rendőr és Lagzi Lajcsi csúnyán összeszólalkoztak, de a zenész meglehetősen érdekes megoldást választotta arra, hogy kimutassa mély megvetését: egyszerűen letolta a nadrágját és a pucér fenekét mutogatta a parancsnoknak – írja a hot! magazin.

Fenekét mutogatta a főrendőrnek Lagzi Lajcsi

Ha ez így volt, akkor talán ez lehet az oka annak, hogy nem voltak túl kíméletesek a rendőrök Lagzi Lajcsi és felesége letartóztatásakor, hiszen gyermekeik szeme láttára történt a dolog, ráadásul az éjszaka közepén. Lagzi Lajcsi további előzeteséről jövő héten dönt a bíróság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top