TV-sztárok

Rékasi Károlyt a klinikai halálból hozták vissza

A Bors információi szerint Rékasi Károlyt 45 percen keresztül élesztették újra, hogy visszahozzák a klinikai halálból.

A Bors információi szerint Rékasi Károlyt súlyos motorbalesete után 45 percen keresztül élesztették újra, hogy visszahozzák a klinikai halál állapotából. “Amikor a kollégák kiérkeztek a helyszínre, és meglátták, milyen állapotban van, egy fillért sem adtak volna azért, hogy életben marad. 45 percen keresztül élesztették újra, még a légzését is le kellett állítani, tényleg a halálból hozták vissza” – mesélte egy kórházi dolgozó.

“Nem tudom, meddig élesztgettek, mert másnapig mély altatásban tartottak. Viszont volt egy olyan pillanat, amikor a műtő előtt várakozott az édesanyám, a testvérem, a két gyermekem, természetesen Gerda, és jöttek ki az orvosok, akik csak annyit mondtak nekik, hogy mindent megtesznek, hogy életben tartsanak. Ez elég vacak lehetett nekik”mondta Rékasi Károly, aki azt is elárulta, hogy a balesete után, a legkritikusabb napokban többször kitépkedte magából a csöveket és útra kelt a kórházban, valamint négy gipszcsizmát fűrészelt le magáról, egy kis kórházi tompa késsel.

Rékasi Károlyt a klinikai halálból hozták vissza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top