nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Közel 500 millión megy a vita Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Közel 500 millión megy a vita Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Pártos Csilla felbecsültette Pécsi Ildikóék elajándékozott ingatlanjait, melyeknek értéke közel 500 millió forint – írja a Blikk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Blikk információi szerint vagyonkeresetet nyújtott be Pártos Csilla és ügyvédje a a bíróságon. A Pártos Csilláék által felkért szakértő közel 500 millióra becsülte az ingatlanportfólió értékét. “Keresetemben perbe hívtam az ingatlanok új tulajdonosait, ahogy azt a vállalkozót is meg szeretném idéztetni tanúnak, aki a II. kerületi ház felújítását és átalakítását végezte. Ez utóbbit azért, mert abban az ingatlanban, ahonnan bírósági úton szeretné a felperes Sz. Csaba édesanyja Pártos Csillát és gyermekét kilakoltatni, a volt feleség komoly beruházásokat eszközölt házasságuk alatt” – mondta Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje. Pécsi Ildikó nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Közel 500 millión megy a vita Pécsi Ildikó ás Pártos Csilla között

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon