TV-sztárok

Pretty Little Liars-rajongók, ezeket a fotókat látnotok kell

Ian Harding a Pretty Little Liars egyik szépfiújának szülinapja átcsapott "szerelmi vallomások" tömkelegébe!

Most éppen a Pretty Little Liars egyik szereplőjének, Ian Hardingnak van születésnapja, akit a többi szereplő közösségi oldala szerint mindenki nagyon szeret. Elképesztően cuki és kedves üzeneteket osztottak meg a Pretty Lillte Liars szexi csajai az Instagram-oldalaikon, amiken mind-mind Ian Hardingnak vallanak “szerelmet”, szeretetet, barátságot, bármit, amit mondani lehet ilyenkor, azt ők megtették… a szemünk előtt. 

Hát lehetne ennél szebb születésnapja egy pasinak?

Lucy Hale például nagyon örül, hogy Ian részese az életének. A színésznő szavai szerint: az elmúlt hat év, mióta a Pretty Little Liarst forgatják rengeteget jelentetett neki. “Ian, egy energiabomba vagy, csodálatos szívvel megáldva!”

Shay Mitchell egy nyelvkiöltős képpel bulizott képzeletben Iannel. “Büszke vagyok, hogy a barátomnak mondhatom ezt a csodás embert, akinek ma születésnapja van” – írta egy napja a színésznő.

Ashley Benson fotója, amit Ianról posztolt elég fura, de szülinapi kívánságként éppen elég vicces. Főleg az után, hogy “kis szarosnak” nevezi barátját….

The one I torture the most @ianmharding ???????????? happy bday u little ????

Ashley Benson (@itsashbenzo) által közzétett fénykép,

És, ha azt gondolnátok, hogy a PLL stábjából a pasik nem jó haverok az életben, akkor nagyon tévedsz! A színészt férfi kollégái is felköszöntötték.

Tyler Blackburna nem írt annyit, mint a lányok, ő egyszerűen boldog szülinapot kívánt a Pretty Little Liars szépfiújának egy “boldog szülinapot” feliratú képpel… #ötletes

HBD to my main dude @ianmharding ????????

Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) által közzétett fénykép,

Az ötlettelen és kevésbé cuki posztot viszont Keegan Allen javította a kutyás “szerelmi” vallomással… “Ian, szeretlek. Hálás vagyok, hogy az életem része vagy, kívánok neked sok kiskutyát, nagyon sok kiskutyát!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top