TV-sztárok

Férje kitálalt Szorcsik H. Vikiről

Szorcsik H. Viki volt kedvese tagadja, hogy megverte az egykori színésznőt.

Szorcsik H. Viki egykori párja tagadja, hogy megverte gyermekeinek anyját – írja a Bors. “Ezt kikérem magamnak! Sem őt, sem más nőt nem bántottam soha. Sőt, akik ismernek minket, pontosan tudják, mit gondolok a párkapcsolatokról. Az elmúlt években Viki számos ballépést elkövetett. Sokszor le is bukott, de én kivétel nélkül mindent megbocsátottam. Mindig az vezérelt, hogy a gyerekeim családban nőjenek fel” – mondta Szorcsik H. Viki volt párja.

“…férfiak társaságában találtam rá. Megpróbáltam hazavinni, de az autóban szóváltásba keveredtünk. Majd ott hagytam, és hajnali négykor hazamentem. Ő kilenckor ért haza, és mások is látták, mit csinált addig… Majd negyedik nap közölte, hogy átmegy a nővéréhez, hétvégéig ott lesz… Szombaton már nem értem el őt, csak a kisfiamat… Sírt. Azt mondta: apa, gyere értem, anya elment! Azonnal kocsiba ültem, és elhoztam a két gyereket. Azóta nálam vannak” – mesélte Szorcsik H. Viki volt párja. 

Férje kitálalt Szorcsik H. Vikiről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top