TV-sztárok

Tündéri közös fotót posztolt kisfiával Lilu

Lilu nem szokta gyakran megmutatni gyermekét a közösségi oldalain, ám most egy tündéri és nagyon ötletes közös fényképpel lepte meg rajongóit.

Lilu nagyon aktívan tartja a kapcsolatot rajongóival Facebook- és Instagram-oldalain, ám ritkán enged bepillantást magánéletébe. Most azonban egy meghitt családi pillanatról osztott meg fotót rajongóival. Lilu kisfiával utazott az autóban, mikor úgy tűnik, kedvük támadt egy kis bolondozáshoz, amiről Lilu egy tündéri szelfit készített. Mi pedig imádjuk Lilu szupercuki fotóját.

Jávorszarvas#alegédesebblábacska #napomcsillagomeletemholdja

Posted by Lilu on Friday, July 10, 2015

A csinos műsorvezető kisfia augusztusban lesz hatéves, korábban pedig Lilu elárulta nekünk, igazi filmrajongók mind a ketten. “Dávid még nagyon kicsi ahhoz, hogy sorozatokat nézzen, de vannak többrészes filmek, amikért együtt rajongunk. Nálunk a családi filmnézést az Így neveld a sárkányodat jelenti, és bevallom, hatalmas Csillagok háborúja-rajongók vagyunk, már alig várjuk, hogy megjelenjen az új rész. Mivel nagy filmesek vagyunk, sokat járunk moziba is, hiszen a kisfiam imádja” – mesélte Lilu az NLCafénak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top