TV-sztárok

Műteni kell Rubint Rékát

Nem lehetne tovább halogatni Rubint Réka műtétjét. Az edző azonban nagyon fél a beavatkozástól, pedig a szeme állapota egyáltalán nem javul.

Réka operációja most őszre csúszott át, mivel az edző rengeteg fellépést vállalt, és külföldi edzőtábort is vezet az elkövetkező három hónapban, a műtét után pedig legalább egy hétig pihennie kellene – írja a Blikk.

Rubint Réka a lapnak azt mondta, hogy a kontaktlencsétől beödémásodott a szeme, nélküle viszont a távolabbi dolgokat alig látja. Így a beavatkozásra minél előbb sort kellene kerítenie, de retteg is tőle. “Norbi is azt mondta, pihentessem a szememet, ne használjam a kontaktlencsét, és amióta nem viselem, elmúlt az ödéma is. Szemüvegben viszont sem edzeni, sem fellépni nem lehet, így, bár nem túl jó dolog, de arra az időre kénytelen vagyok levenni” – ecsetelte a brutálisan kemény combokért felelős Rubint Réka.

Mi azért azt tanácsolnák, hogy ne kockáztasson, és vegyen részt a műtéten, a rajongói megértik, ha pár hétre kivonja magát az őrült tempóból.

Műteni kell Rubint Rékát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top