TV-sztárok

Óriási baki a TV2-n

Nagyot bakiztak Az ének iskolája egyik hirdetésében a TV2-n – írja a Bors. A hibát valószínűleg Az ének iskolája legfiatalabb növendékei is kiszúrnák, hiszen ismerik a kottát.

“A kis tehetségek támogatója a Toffifee” – szól a műsor szponzorának szlogenje Az ének iskolájában, eközben hangjegyeket formázó csokik jelennek meg egy kottában. Igen ám, de a kotta hatvonalas, pedig csak ötnek kellene lennie, és még a violinkulcs sincsen a helyén – hívja fel a figyelmet a bakira a Bors. A dolog meglehetősen kínos, hiszen a műsorban pont zenei oktatás folyik. A TV2 szerint nem ők hibáztak.

A szóban forgó reklámot nem a TV2 készítette, hanem a megrendelő ügynökség, a TV2 pedig Az ének iskolájának előzetes ajánlója, és a műsor mellé is adásba szerkesztette. A képernyőn megjelenő hirdetéseket jogi szempontok szerint minden alkalommal ellenőrizzük, kreatív tartalmi oldalról azonban megadjuk az alkotóknak a szabadságot, így azt sem kifogásoltuk, hogy kis Toffifee bonbonok mint hangjegyek tűnnek fel a reklámban” – tudta meg a lap a csatornától, ahol már jelezték a hibát a megrendelőnek.

Részlet Az ének iskolája tavalyi döntőjéből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top