TV-sztárok

Hódi Pamela sugárzik a boldogságtól – fotók

Hódi Pamela kicsattanó formában van. A fiatal anyuka hatalmas bulit csapott szerda este, amiről fotókat is posztolt. Úgy tűnik, már tényleg cseppet sem érdekli Berki Krisztián.

Hódi Pamela egyáltalán nem a levegőbe beszélt, mikor Facebook-oldalán kijelentette, hogy már semmilyen érzelmi szál nem fűzi Berki Krisztiánhoz. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy aznap, mikor gyermeke apja élő adásban vallott szerelmet Cserpes Laurának, Hódi Pamela este bulizni ment, és olyan vidám fotókat posztolt, amikről az látszik, nagy kő esett le a szívéről. Hódi Pamela egy Éden Hotel-es buliban volt, és láthatóan felhőtlenül érezte magát. A fiatal édesanyának ritkán van alkalma kimozdulni, hiszen napja nagy részét kislányával, Natival tölti, az estéket pedig az Éden Éjjel stúdiójában, emellett pedig egy divatmárka reklámarca is. Úgy tűnik, tényleg a saját lábán áll, és nagyon jól érzi magát. Hódi Pamela korábban a Nők Lapja Cafénak elárulta, már egyáltalán nem támaszkodik Berki Krisztiánra, a maga útját járja. “Az elmúlt hónapokban meg kellett tanulnom, hogy napi szinten a logisztikában egyáltalán nem számíthatok Krisztiánra” – mondta el nekünk egy interjúban.

Igazi “ereszd el a hajamat” partiban volt:

Joooooooo a buli???????????????? Éden hotel tali van ????????????

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Wednesday, April 22, 2015

Sőt egy ponton saját magával bulizott Hódi Pamela:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top