TV-sztárok

A TV2 összeeresztette Berki Krisztiánt és Cserpes Laura ex-férjét

Elgurulhatott a humorlabda a FEM3 Café szerkesztőségében. Azzal álltak ugyanis elő a készítők csütörtök reggel, hogy meghívják Berki Krisztiánhoz Cserpes Laura volt férjét, Fekete Dávidot.

Berki Krisztián az elmúlt napokban egyre kínosabb helyzetekbe keveredik, ráadásul éppen munkahelyén. Szerdán Kárász Robi támadta le zavarba ejtő kérdésekkel élő adásban, csütörtök reggel pedig Fekete Dáviddal, Cserpes Laura egykori férjével kellett beszélgetnie. Ráadásul csodálatos témát kaptak, Fekete Dávid szerelmi élete került terítékre. Még a képernyőn keresztül is érezhettük, hogyan csorognak az izzadságcseppek a stúdióban, miközben Berki Krisztián és Fekete Dávid minden erejüket latba vetve lábujjhegyeztek egymás körül. Az óvatoskodás pedig némi unalmat szült, az énekes csillogó szemekkel mesélt fiatal barátnőjéről, Berki Krisztián pedig – tőle szokatlan módon – nagyon magas labdákat hagyott ki. A legprovokatívabb kérdése az volt Fekete Dávidhoz, amikor arról beszélgettek, hogy mit hoz a jövő: “nem félsz, hogy megbántod ezt a hölgyet?” – ami azért éppen Berki Krisztián szájából az egyik legviccesebb spontán poén, amit valaha hallottunk.

A FEM3 Café eddigi egyik legbizarrabb beszélgetését a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top