TV-sztárok

Szekeres Nóra komoly kihívás előtt áll

Szekeres Nóra nagyon fiatalon szülte meg első két gyermekét, akik már tizenéves korba léptek, ám a műsorvezető legkisebb fia még csak másfél éves. A Babavilág műsorvezetője elárulta, harmadik gyermekét már egészen máshogy neveli.

Szekeres Nórával egy izgalmas eseményen találkoztam. A FessNeki galériájában próbálhatott ki egy különleges módszert, amivel bárki megfesthet világhírű képeket. “Nekem szerencsére nem esett ki az életemből a festés, rajzolás, hiszen a gyerekekkel pamacsoltam, és most már a legkisebb, Alex is bontogatja szárnyait ezen a téren”kezdte Szekeres Nóra, akinek élete 19 éves kora óta a gyerekek körül forog. Három gyermek édesanyja, a TV2-n pedig a Babavilág című műsort vezeti, de így sem érzi soknak a babázást.

Szekeres Nórát tini korú gyerekei állítják kihívás elé

“Nagyon gyorsan felnőnek a gyerekek. Mikor a srácok kicsik voltak, még nem csináltam a Babavilágot. Igazából hiányzott is, hogy legyen egy ilyen műsor. Most Alexszel pedig nagyon jól jön, mert sok információhoz hozzájutok, és teljesen naprakész lehetek” – mesélte nevetve Szekeres Nóra, aki azt is elárulta, legkisebb fiát már máshogy neveli, mint két idősebb gyermekét. “Már én is más vagyok. A legfeltűnőbb dolog, hogy sokkal lazább, nyugodtabb lettem. Már nem pánikolok, hogy ha sír, nem próbálom meg mindenáron megnyugtatni, megölelem, megpuszilom, és hagyom, hogy megnyugodjon. Az is tény, hogy szeretném végre átaludni az éjszakákat, mert nem viselem már a kialvatlanságot annyira jól, mint 20 évesen” – engedett bepillantás anyai tapasztalataiba a 33 éves műsorvezetőnő.

Szekeres Nóra előtt azonban még nagy kihívások állnak, hiszen két nagyobb gyermeke tinikorba lépett, így a Babavilág háziasszonya már készül arra az időre, amikor elkezdenek bulizni. “A legfontosabb, hogy legyen néhány szabály, amit közösen lefektetünk, és be is tartják. Meg kell tanulniuk, hogy szóljanak, hova mennek, kikkel, és hazaérjenek a megbeszélt időpontra. Egy új, izgalmas időszak lesz, amiben feltételezem, hogy elég sokat fogok izgulni értük, csak másért, mint eddig. Tudom, hogy mikor a barátaikkal lesznek, nem azon jár majd az eszük, hogy felhívjanak. De legalább én érjem el őket!  Azt hiszem, nem kell túl szigorúnak lenni, próbálom fokozatosan elengedni a kezüket, de nem könnyű. Remélem, majd valamennyire lazán tudom kezelni a helyzetet, hiszen még nagyon jól emlékszem, milyen volt, mikor én járogattam el otthonról, miket éreztem és gondoltam akkor, és mennyire nagynak, érettnek képzeltem magam. 

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy festegetett Szekeres Nóra Istenes Bence, Horányi Juli és Józan László társaságában:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top