TV-sztárok

A nap kérdése: vajon tényleg Cserpes Laura Berki Krisztián új párja?

Beindultak Berki Krisztián rajongói, miután az Éden Hotel műsorvezetője több fotót is közzétett közösségi oldalán, amelyen egy szőke nőt ölelget, és aki már biztos, hogy nem Pamela.

Berki Krisztián újra szerelmes, választottját pedig meg is mutatta rajongóinak, igaz, nem teljesen, csak egy kicsit. A bonyodalmak pedig éppen ebből adódtak, a rajongók ugyanis nem férnek a bőrükbe, és napok óta azt találgatják, vajon ki lehet a titokzatos szőke hölgy. Az már biztos, hogy nem a gyermeke anyja, Hódi Pamela, ezt maga az érintett erősítette meg Facebook-oldalán: “Mindenki fogadja és higgye el, hogy Krisztián és Én nem alkotunk egy párt és nem is fogunk! A szakítást Én akartam és ki is állok a döntésem mellett, mivel gyomorfordító dolgokat tett és tesz a mai napig! Ami a műsorvezetést illeti, az munka, ami számomra a legfontosabb a lányom után, ezért abban az 1 órában kizárom a magánéletet! Azon a bizonyos képen nem Én vagyok, a további találgatások elkerülése végett…!” – hozta világosan mindenki tudtára Hódi Pamela, hogy ő és “a berki” egészen biztosan nem alkotnak egy párt. Ám az Éden Hotel műsorvezetőjének követői ettől vérszemet kaptak, és a nagy találgatásban a legújabb jelölt, aki felmerült, Cserpes Laura énekesnő.

Berki Krisztián ugyanis vízpart mellől tett közzé fotót új kedvesével, egy női-férfi kapcsolatról szóló idézettel megspékelve, és mit ad isten, Cserpes Laura is éppen ugyanazon a napon, ugyanúgy vízpartról, ugyanúgy coelhói magasságokba törő női-férfi kapcsolatról szóló idézettel tett közzé képet, igaz, azon csak ő maga látszik – mivel Berki Krisztián fotózott, legalábbis a hozzászólók szerint. Hát ilyen izgalmakkal indul a hét, kérem szépen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top