TV-sztárok

Hatalmas változás Kulcsár Edina életében

Kulcsár Edina életében hamarosan újabb fordulat áll be, hiszen hónapokon belül át kell adnia Magyarország Szépe koronáját. A szépségkirálynő most elárulta, hogyan készül erre, és azt is elmondta, szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki nyerjen.

Megkezdődtek a jelentkezések a Miss World Hungary 2015-ös versenyére, amiből Kulcsár Edina is kiveszi a részét. “Minden fontosabb eseményen szeretnék ott lenni, és a castingokon is részt fogok venni” – kezdte lelkesen Magyarország jelenlegi szépe, aki nem titkolja, már elkezdett lélekben felkészülni arra, hogy megváljon a koronájától. “Biztos nehéz lesz átadni, de azt is tudom, hogy annak, aki kapja, milyen fantasztikus élményben lesz része. Nagyon fontos nekem és a többieknek is, hogy jó helyre kerüljön a korona”mondta Kulcsár Edina, aki azt is megosztotta velünk, mi kell ahhoz, hogy valakiből szépségkirálynő legyen. “A külsőnél is sokkal fontosabb a belső. Csak úgy nyerhet valaki, ha látszik rajta az elszántság és az akarás. Már az első válogatón királynőként kell viselkedni, én is így tettem” – tudtuk meg Kulcsár Edina titkát.

A Miss World Hungary idei válogatójához már le is forgatták az első videót Kulcsár Edinával, ezt most te is megnézheted:

MAGYARORSZÁG SZÉPE 2015 – JELENTKEZÉSBizonyára ti is sokszor láttatok megosztó hozzászólásokat, szépségkirálynők képei alatt azzal, hogy : ,,nem is szép..” ; ,,ezerszer szebb lányok futkároznak az utcán” és még sorolhatnám. Ezek természetesen az én esetemben is megtörténtek, de olyan szépségkirálynő úgy sem lesz, aki mindenkinek tetszik, bár ez normális szerintem! ????Én most arra kérnék mindenkit, hogy ossza meg a jelentkezést, hogy az ország minden tájára eljusson, ezzel esélyt adva az összes szép hölgynek!Ne feledjétek! A szépség belülről fakad!!! ????Az alábbi linken lehet jelentkezni a versenyre: http://magyarorszagszepe.hu/jelentkezes/#szepsegverseny #magyarorszagszepe #missworldhungary

Posted by Edina Kulcsar on Sunday, April 12, 2015

Galériánkra kattintva pedig felidézheted Kulcsár Edina tavalyi győzelmét:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top