TV-sztárok

Damu Roland nemet mondott a TV2-nek

Damu Roland még jól emlékszik a múltbéli sérelmeire, ezért nemet mondott a TV2-től kapott felkérésre – írja a Bors.

A TV2-nek nemcsak a Damu ellen felhozott vádak okoztak problémát 2010-ben, korábban is volt már gondjuk a színésszel. A Hal a tortán című műsorban is dührohamot ka­pott, széttörte a kerti bútort, hónapokkal előtte pedig az egyik kolléganőjének ment neki, mert a hölgy előtte akart beszállni egy taxiba – írja a Bors. Amikor kiderült, hogy többek között nemi erőszakkal vádolják, a csatorna azonnali hatállyal elbocsátotta, még mielőtt a hivatalos eljárás elindult volna. “Súlyos testi sértés miatt eljárást indítottak Damu Roland ellen. Bár egyelőre ellentmondásosak az információk, figyelembe kell vennünk azt a tényt, hogy sajnos nem ez az első eset, hogy Roland hasonló ügybe keveredik. Így a csatorna vezetésével közösen úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban a Jóban Rosszban sorozatban nem kívánunk együttműködni a színésszel. Nagyon sok esélyt kapott már a csatornától, most azonban eljött a pillanat, hogy kimondjuk, nincs helye a TV2-nél” – nyilatkozta korábban Nagy Tamás, a Jóban Rosszban egykori producere.

A Bors úgy tudja, hogy szabadulása után egykori anyacsatornája is megkereste a színészt. “Roli alig hitt a fülének, amikor a szabadulása napján a TV2-től keresték, arról érdeklődve, hogy hogy van. Köpni-nyelni nem tudott először, attól meg pláne elment a hangja, amikor arra kérték, menjen be az egyik műsorba, és beszélgessen a terveiről” – mesélte a színész egyik rokona. A rokon szerint Damu annyit felelt, soha többé nem szeretne ezen a csatornán szerepelni.

Damu Roland nem nyilatkozott az ügyben, csak annyit mondott, sokan keresik a médiából.

Damu Roland nemet mondott a TV2-nek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top