TV-sztárok

Erdélyi Mónika óriási változáson ment keresztül

Erdélyi Mónikának saját bevallása szerint elege lett önmagából, ezért úgy döntött, változtat. Lefogyott, és most már odafigyel arra, hogy miből mennyit egyen.

Erdélyi Mónika rengeteget fogyott, bátrabban visel mélyen dekoltált ruhákat, és csak úgy sugárzik belőle az önbizalom és a kiegyensúlyozottság.

“Tényleg jól érzem magam a bőrömben és örülök, hogy ez látszik is. Nem férfinak köszönhetem az új külsőm, hanem inkább a tavasznak és egy elhatározásnak. Meguntam az állandó súlynövekedést, majd fogyást, azt mondtam magamnak, szégyen, hogy évek óta nem sikerült megtartanom a súlyomat. Kitűztem magam elé egy célt. Nagyon állhatatos tudok lenni, és keményen dolgoztam, hogy látható legyen a változás!” – mesélte a Borsnak a műsorvezető, akinek jólesik, hogy nem csak a férfiak, de a nők is megdicsérik. “Rájöttem, nem kell koplalnom, ma is bőségesen ettem, csak húst és zöldséget fogyasztok. Rengeteget sütök, és még így sem csábulok el. Egy falat kóstolót engedek csak magamnak. Nem attól az öt dekától fogok meghízni”  avatta be a lapot étrendje részleteibe Erdélyi Mónika.

Erdélyi Mónika óriási változáson ment keresztül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top