TV-sztárok

Komoly viszály a Gáspár családban

A Blikk információi szerint hatalmas viszály van kialakulóban a Gáspár családban, mert testvére miatt Győző hatalmas örökségtől esett el.

“Mindenki tudja, a Gáspár szülők igen tehetősek, nem tagadta ezt Győzike sem soha, vagyis még úgy is hatalmas örökségre számíthatott, hogy a vagyon fele az édesapja nevén van. Kiderült azonban, hogy miközben Marika néni beteg volt, minden férjével közösen szerzett vagyonuk átkerült kisebbik fiuk, Zsolti lányának a nevére” – mondta a Blikknek egy közeli családtag. Ez azt jelenti, hogy Győzike semmit sem örököl édesanyja után. “Januárban történtek meg az átírások, a családi ház, a sertéstelep, a luxusautók mind-mind átkerültek az unoka nevére, aki egyébként éppen most töltötte be a 18-at…” – tette hozzá a neve elhallgatását kérő személy, aki azt is elárulta, ő úgy hallotta, Győző az egészről nem is tudott.

“Nem bánkódom, a pénzre semmi szükségem, a fájdalmam sokkal nagyobb. Elveszítettem az édesanyám, és most szembesülnöm kell azzal, hogy a családom a betegsége alatt mi mindenre vette rá őt”mondta Gáspár Győző

Komoly viszály a Gáspár családban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top