TV-sztárok

Ez a sztárpár házasodott össze titokban

Véget értek a találgatások. Összeházasodott az a két hollywoodi híresség, akiknek néhány hónapja született meg első gyermekük, és az egyik legszerethetőbb páros ma Hollywoodban. Na, tudjátok már, kikről van szó?

Mila Kunis és Ashton Kutcher a nyilvánosság teljes kizárásával kötötték össze életüket. A lagzit olyan nagy titok övezte, hogy még most sem tudni, pontosan mikor és hol mondták ki az igeneket. A Daily Mail információi szerint az egyetlen, ami biztos, hogy Mila Kunis egy amerikai talk show-ban mutatta meg először a gyűrűjét. A felvétel ugyan még nem került adásba, de a műsorvezető már lelkesen kijelentette, a színésznő bevallotta neki, hogy összeházasodtak Ashton Kutcherrel.

A sztárpár esküvőjéről először tavaly karácsonykor röppentek fel a pletykák, mikor Ashton Kutcher
egy sejtelmes fotót posztolt közösségi oldalán. A színész akkor egy homokba írt üzenettel borzolta a kedélyeket, mikor ezt a szöveget osztotta meg: “Boldog újévet kívánunk! Kutcherék”. Ezt követően azonban sem a színész sem Mila Kunis nem nyilatkozott arról, hogy kapcsolatuk új szintre lépett.

Galériánkra kattintva kis betekintést nyerhetsz a Kutcher házaspár mindennapjaiba:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top