TV-sztárok

Ezért fogjuk hiányolni Reisz Andrást a képernyőről

Napok óta nem látható a képernyőn Reisz András. Az M1 jelenleg nem tart igényt az ország egyik kedvenc időjósára, aki még Gaál Noémit is lekörözte a népszerűségi versenyben. Reisz András egyelőre úgy fogalmaz, hosszabb szabadságra ment, így még van remény, hogy talán újra láthatjuk a képernyőn. Addig is nézzétek meg velünk, miért is szeretjük őt annyira!

A felvidékről származó Reisz András ízes beszédével lopta be magát a nézők szívébe és a miénkbe is. Időjárás-jelentései üde színfoltként hatottak a többi meteorológiai előrejelzés mellett, így nem csoda, hogy nagy rajongótábora van. Kifejezetten nehéz lesz most egy időre lemondani az ilyen percekről:

Az időjós komoly külseje egy kifejezetten humoros embert takar, egyszer még Fábry Sándor is meghívta műsorába. A show-ban Reisz András egészen új oldalát mutatta meg, rappelt:

Sokáig nem gondolta, hogy időjárás-jelentéssel foglalkozik majd, gyerekkorában arról álmodott, hogy mozdonyvezető lesz. A vonatok iránti szeretete azóta sem lankadt, magát megszállott “vonatfigyelőnek” és -utazónak nevezi. Erről a Mokkában mesélt Demcsák Zsuzsának.

Ám talán ami a legfontosabb, hogy Reisz András egy igazán hiteles televíziós személyiség. Az M1 időjósa bizonyította be, hogy a meteorológia is lehet menő és izgalmas, és elképesztő lelkesedéssel tud beszélni a szakmájáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top