TV-sztárok

Hungary’s Got Talent: A Spoon gitárosa nem akármilyen hobbijával jelentkezne a műsorba

Már javában várja a jelentkezőket az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatója, a Hungary’s Got Talent. A Spoon gitárosa, Földesi Péter is örül az új tévéműsornak, amit nagy lehetőségnek tart. A srác elárulta, gyerekkorában olyan sportot űzött, amivel indulhatna a tehetségkutatóban is, ám egy baleset miatt fel kellet adnia ezt a hobbiját.

Meglepő titkát osztotta meg velünk Földesi Péter. “Az egykerekű ugyanolyan gyerekkori őrület volt nálunk, mint a Rubik-kocka. A triál stílus volt az, amit a leginkább nyomtunk az egykerekűvel, pattogtunk, mint egy gumilabda a lépcsőkön, szikálokon” – mesélte a Spoon szépfiúja, akinek ez az eddig eltitkolt képessége jutott eszébe, mikor arról faggattuk, hogy mivel tudna fellépni a Hungary’s Got Talentben.

A Spoon gitárosa baleset miatt adta fel gyerekkori álmát

A gitáros aztán egy baleset miatt hagyott fel ezzel a szórakozással. “14 évesen estem egy nagyot, legurultam a lépcsőn, és beütöttem a gerincemet. Akkor úgy döntöttem abbahagyom, és az egykerekűt is eladtam. Néha még ma is érzem ennek az esésnek a következményeit, van, hogy becsípődik ott az izom, ha edzés közben túlerőltetem”.

Peti, aki spoonos társaival egy éve ilyenkor még az utcán zenélt, lelkesen mesélt a tehetségkutatók világáról. “Nekünk az X-Faktor egy hatalmas lehetőség volt, nagyon sokat köszönhetünk a műsornak. Ha nem hagytam volna abba az egykerekűzést, és nem szippantott volna be a zene világa, egy percig sem gondolkoznék, hogy jelentkezzem-e a Hungary’s Got Talentbe egy monociklis számmal. Izgalmas műsor, ami nagy lehetőség lehet sokaknak a bemutatkozásra.”

A videóra kattintva felidézheted a Spoon előadását az X-Faktorban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top