TV-sztárok

Aurelio és VV Zsófi újra együtt vannak

Őrület! Ismét egy pár Aurelio és VV Zsófi. A nem túl váratlan fordulatról a BeleValó egykori műsorvezetője a kamerák előtt számolt be, ahogy általában élete legtöbb momentumáról szokott.

Aurelio és Zsófi nem bírták sokáig egymás nélkül. A VV6 szerelmespárja egy hónappal ezelőtt szakított, olyan drámai módon, hogy élő adásban zokogtak mindketten, és ismét egy évre elegendő krokodilkönnyet kaptunk Aureliótól. A múlt héten pedig még nyoma sem volt békülésnek, akkor VV Zsófi egy tévéműsorban határozottan kijelentette, Aurelióval köztük mindennek vége, és azt tervezi, külföldre költözik, ahol krupiéként fog elhelyezkedni. Ám nem sikerült kitartania elhatározása mellett, és szerencsére a hősszerelmes Aureliónak sem kellett országhatárokon keresztülvágnia, hogy újra szerelmet vallhasson neki. A BeleValó egykori műsorvezetője kedden az RTL reggeli műsorában közölte: hosszas telefonbeszélgetések és mérlegelések után új esélyt adtak egymásnak VV Zsófival. “Sokáig nem is láttuk egymást. Át szerettem volna gondolni a kapcsolatunkat, az eszemre hallgatva akartam döntést hozni, de kölcsönösen kerestük egymást, így végül én javasoltam, hogy találkozzunk” – mesélt az újra egymásra találás részleteiről Aurelio.

Fotó: VV Zsófi Facebook oldala
 
Szakított az X-Faktor szerelmespárja. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top