TV-sztárok

Ördög Nóra váltja Friderikusz Sándort

Friderikusz Sándor kiszáll Az ének iskolájából, a helyét Ördög Nóra veszi majd át, de nem ez az egyetlen változás a hamarosan induló tehetségkutatóban.

Friderikusz Sándor nem dolgozik tovább Az ének iskolájában, a műsort a kétgyermekes édesanya, Ördög Nóra viszi tovább – írja a Bors. A lap megkereste a TV2 sajtóosztályát, ahol nem erősítették meg az információt, de nem is cáfolták.

Ezenkívül a zsűriben is lesznek változások: Király Viktort a hamarosan megnősülő Molnár Ferenc  Caramel váltja majd. A Blikk úgy tudja, a Megasztár győztesét annak idején három Voice-szériára szerződtette le zsűrizni a csatorna, azonban csak egy készült el belőle, így más produkcióban kellett helyet találni neki. Király Viktorban nem maradt tüske a kényszerű távozás miatt. “Az igazság az, hogy idén olyan sok egyéb feladatom lesz, hogy nem tudtam volna részt venni minden forgatáson” – mondta el a Borsnak. A Blikknek azt is elárulta, nem hagyta sorsára egykori tanítványait: Nagyon megszerettem Az ének iskoláját. Az elmúlt két széria alatt igazán a szívemhez nőttek a gyerekek, jó érzés volt átadni nekik a tudásomat, terelgetni őket az útjuk felé. Éppen ezért rengeteg időt is töltöttem velük, amikor csak lehetett, segítettem a felkészülésüket. Sokukkal a mai napig kapcsolatban állok, levelezünk, követem a sorsukat.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top